Social media advertising

Social media, we kunnen (bijna) niet meer zonder: dagelijks zitten er in Nederland ruim 6 miljoen mensen op Facebook, 3 miljoen op Instagram en meer dan een half miljoen op LinkedIn. Dit biedt voor je onderneming of organisatie enorme kansen om via deze kanalen je doelgroep te bereiken.

Gratis analyse Neem contact op

Social media advertising

Juiste doelgroep targeten en triggeren

De mogelijkheden voor social media campagnes zijn zo uitgebreid, dat het lastig is om de juiste campagnes en advertenties in te zetten. Daarnaast heb je creatieve content nodig om de aandacht te trekken. Zet je je campagnes niet op de juiste manier in? Dan heb je weinig tot geen conversie en kost het je dus alleen maar tijd en geld. Social media advertising is echt een vak apart, vandaar dat onze social media specialisten fulltime gefocust zijn op dit onderwerp. Wij zijn er voor jou om je social advertising een succes te laten worden: om de juiste doelgroep te targeten én hen te triggeren om over te gaan tot actie.

Onze aanpak voor succesvolle campagnes

Iedere social media campagne is bij ons maatwerk. Wat voor jou werkt, levert misschien niets op voor een ander. De een wil via social advertising werken aan naamsbekendheid, de ander heeft al voldoende engagement maar nog geen kwalitatieve leads. Voor webshops geldt er al helemaal een andere werkwijze, waarbij de focus vaak ligt op directe conversie.

Adverteren op social media

Onze social media advertising strategieën zijn altijd maatwerk, maar ze beginnen allemaal met dezelfde vraag: wie is jouw doelgroep?

Jouw doelgroep op social media

Waar heeft jouw doelgroep precies behoefte aan, hoe gedragen zij zich op social media en welke tone-of-voice spreekt hen het meeste aan? Hoe meer wij te weten kunnen komen over jouw doelgroep, hoe succesvoller jouw nieuwe social media campagne gaat zijn.

De beste content samenstellen

Jij bent de expert in jouw vakgebied. Hoe je informatie over jouw bedrijf, diensten en producten dient te communiceren op social media, is waar onze expertise ligt. Met jouw input ontwerpen wij de meest aantrekkelijke advertenties en schrijven wij de meest converterende copy.

Advertenties optimaliseren

Zodra we een gezond aantal leads en/of conversies hebben, kunnen we gaan optimaliseren. Waar haken mensen op af? Kunnen we het nog laagdrempeliger maken voor mogelijke leads op social media? Wellicht zijn er nieuwe trends of ontwikkelingen die we kunnen verwerken.

Social advertising uitbesteden?

Ben je er klaar voor om via social media je onderneming of organisatie online te laten groeien? De mogelijkheden hierin zijn eindeloos! We helpen je graag met het opstellen en uitvoeren van een strategieplan voor je social advertising.