Remarketing

Gemiddeld verlaat 96% van de bezoekers je website of webshop zonder te converteren. Met andere woorden: er wordt bijvoorbeeld geen contactformulier ingevuld of aankoop gedaan. Met remarketing zorg je ervoor dat je deze potentiële klanten opnieuw kunt bereiken met advertenties op andere websites. Daarmee geef je hen dat laatste duwtje in de rug om tot actie over te gaan!

Gratis analyse Neem contact op

Remarketing

Converteer je bezoekers in klanten

Je hebt het vast en zeker weleens voorbij zien komen: je bekijkt een product in een webshop, kiest ervoor om geen aankoop te doen en de daaropvolgende dagen zie je over het hele internet advertenties terugkomen met dat product! Dat is remarketing. Het grote voordeel hiervan is dat je je product of dienst daarmee laat zien bij bezoekers die hier al eerder interesse in hebben gehad en dat op miljoenen websites: van NU.nl tot en met Facebook.

Waar wij ons in onderscheiden met remarketing

Wij onderscheiden ons in remarketing door middel van de advertenties die wij creëren en de manier waarop wij de remarketingcampagne instellen. We zorgen ervoor dat je doelgroep niet geïrriteerd raakt van de banners, wat al gauw op de loer ligt bij remarketing als je doelgroep wekenlang continu dezelfde advertenties voorbij zien komen stellen wij dit op een juiste manier in. Nadat we samen de frequentie van de advertenties hebben besproken, waarbij we de bezoekers die wél een aankoop hebben gedaan uitsluiten.

We denken op een doordachte manier na over de advertenties die wij ontwerpen. Als een bezoeker in je webshop bijvoorbeeld is afgehaakt bij het betaalproces, kan dat komen doordat diegene de uiteindelijke prijs te hoog vond. Met gepersonaliseerde advertenties kunnen we bij je potentiële klant kortingscodes tonen waardoor de aankoop alsnog wordt voltooid!

Hoe werkt remarketing?

  1. Een potentiële klant bezoekt je website of webshop. Door een (legale) cookie in de site wordt diegene voor een bepaalde tijd in een remarketinglijst gezet.
  2. Deze persoon verlaat je website zonder actie ondernomen te hebben.
  3. Hij of zij ziet vervolgens op andere websites gepersonaliseerde advertenties van jou voorbij komen.
  4. De potentiële klant klikt op de advertentie en keert daarmee terug naar je website om de onvoltooide actie alsnog af te ronden.

Wil je je bezoekers omzetten in klanten?

Heb je al aardig wat traffic, maar onderneemt men uiteindelijk geen actie op je website of webshop? Dan is remarketing iets voor jou! Graag bespreken we de mogelijkheden met je.