Hoi, wij zijn Kaizen.

Wij zijn Kaizen, een full service marketingbureau dat het verschil kan maken in jouw online vindbaarheid. We willen jou online laten groeien en zorgen dat je een mooie voorsprong op de concurrentie hebt. Online marketing is een vak apart, dus het is logisch dat jij daar niet continu mee bezig wilt zijn. Daar heb je ons voor! Met meer dan vijf jaar ervaring hebben wij de kennis in huis om jouw doelen te bereiken. En met onze passie voor meetbaar resultaat nemen we dit graag voor jou uit handen, met een grote glimlach.

Over ons

Online groeien

Wil je jouw onderneming laten groeien? Welkom! Wij houden van mensen zoals jij. Door middel van slimme online marketing campagnes zorgen wij dat je meer traffic en uiteindelijk meer conversies gaat behalen.

Klaar voor de start?

Online groei begint bij een analyse. Hierbij kijken we naar de huidige techniek van je website, je huidige vindbaarheid en we vergelijken dit met je directe concurrenten. Zo krijgen we een goed beeld van hoe je er nu voor staat in de online wereld. Op basis daarvan krijg je van ons een strategisch advies. Dit is overigens geheel vrijblijvend. Sterker nog, je krijgt een boel praktische tips om zelf al aan de slag te gaan met je vindbaarheid.

Kleine organisatie, grote mogelijkheden

Kaizen is begonnen in 2017 als een hobby-project. Intussen is er een boel veranderd en kunnen we onszelf een echt bedrijf noemen. Desondanks zijn we nog een relatief kleine organisatie. Maar wel met grote dromen en grote mogelijkheden.

Die-hard fans van jou

Wij zijn nogal fanatiek. Dat is goed! Want onze obsessie voor alles wat met online te maken heeft, zorgt ervoor dat we heel veel kunnen bereiken voor onze klanten. Het is cliché, maar we gaan echt een stapje verder en denken graag met je mee. We zijn geen urenfabriek en je hoeft niet voor elk klein dingetje een factuur te verwachten. Ons echte doel is om jou als ondernemer te laten groeien, daar halen wij de meeste voldoening uit.

Hoe klanten ons omschrijven

Onze klanten waarderen ons als persoonlijk, betrokken en innovatief. Leuk om te lezen natuurlijk, maar wat houdt dat precies in?

Persoonlijk

Wij zijn geen grote organisatie. En dat is fijn, want dat betekent dat we de lijntjes kort kunnen houden. Naar jou toe, maar ook intern. Dit zorgt voor efficiënte communicatie. Je hoeft dus nooit lang te wachten op een belletje of mailtje. Daarnaast heb je bij ons een vast aanspreekpunt. Geen kastjes en muren hier.

Betrokken

Je krijgt van ons elke maand een update over de uitgevoerde werkzaamheden. Daarbij sturen we een rapportage mee. Daarin zie je duidelijk wat de huidige voortgang is en op welke vlakken jouw online vindbaarheid is gegroeid. Voor jou fijn, voor ons ook. Want zo kunnen we precies zien waar we de volgende stappen moeten zetten.

Innovatief

Het web verandert continu. Trends en ontwikkelingen zijn altijd goed, maar dat betekent ook dat onze strategie moet veranderen. En daar zijn we goed in, al zeggen we het zelf. We zijn flexibel en ontwikkelen zelf ook continu door, dus dit kan je ook van ons verwachten voor jouw project.

Bla bla bla, nog iets?

Nee, dat was het. We houden het kort, want we weten dat je druk bent. We weten ook dat we onze resultaten voor ons kunnen laten spreken. Dus wil je meer weten over wat wij hebben gedaan, wat wij nu doen of wat wij voor jou kunnen doen? Je kunt ons altijd bellen, appen of mailen.