Google Ads (SEA)

Met Google Ads (SEA), voorheen AdWords genoemd, adverteer je op de populairste zoekmachine. Wanneer een potentiële klant zoekt naar een product of dienst, staat jouw advertentie bovenaan in de zoekresultaten in het advertentiegedeelte. Wil je snel meer websitebezoekers voor online leadgeneratie of directe verkoop, dan is Google Ads iets voor jou!

Gratis analyse Neem contact op

Google Ads (SEA)

Benieuwd hoe we het meeste uit jouw Google Ads kunnen halen?

Neem contact op

Dilemma’s in Google Ads

De concurrentie in Google neemt toe. Het wordt steeds meer dringen om een goede plek in het advertentiegedeelte van de zoekmachine te bemachtigen. Daarom is het belangrijk dat je je campagne op een slimme manier inricht. Helaas zien we het daar vaak misgaan. Omdat jouw campagnes te breed ingesteld kunnen zijn, gooi je eerder geld weg dan dat je marketingbudget rendeert.

Onze SEA-aanpak voor succesvolle campagnes

Voordat we starten, bespreken we met jou de doelstelling van de SEA-campagne voor je onderneming of organisatie. Is dit voor online leadgeneratie of heb je een webshop waarvoor we Google Shopping in kunnen zetten?

We kijken naar je relevante zoekwoorden, met goede zoekvolumes en interessante klikprijzen. Op basis daarvan zetten we slimme en doelgerichte campagnes op die we continu optimaliseren. We onderzoeken niet alleen de kansen binnen de huidige advertenties, maar zijn ook de hele tijd op zoek naar nieuwe kansen met andere campagnes.

Om de beste resultaten te krijgen maken we gebruik van Smart Bidding-strategieën van Google Ads. Dankzij deze geautomatiseerde scripts besparen we veel tijd die we vervolgens in de creativiteit van je tekstadvertenties kunnen steken.

Persoonlijk contact

Wij vinden persoonlijk contact en betrokkenheid erg belangrijk. Daarom updaten wij jou graag regelmatige over welke inspanningen we voor jouw advertenties in Google Ads hebben uitgevoerd.

Tijd voor (betere) Google Ads campagnes?

Ben je enthousiast geraakt over onze SEA-aanpak en klaar met het spenderen van je budget zonder rendement: laat ons dan nu vrijblijvend een SEA-analyse op maat uitvoeren! Op welke zoekwoorden wil je adverteren?