Conversie optimalisatie

Ontvang je al veel traffic op je website of webshop, maar zie je dit niet direct terug in het rendement, dan is conversie optimalisatie iets voor jou. Daarin wordt duidelijk waarom bezoekers simpelweg niet de gewenste acties op je site uitvoeren, wat enorm veel omzet kan schelen voor je onderneming of organisatie!

Gratis analyse Neem contact op

Conversie optimalisatie

Wat is conversie optimalisatie?

Met conversie optimalisatie probeer je ervoor te zorgen de hoeveelheid conversies omhoog te krijgen. In feite wil je er achterkomen wat het gedrag is van de bezoekers op je website of webshop om daar vervolgens op te anticiperen met wijzigingen op de webpagina’s met als doel dat er bijvoorbeeld meer aankopen worden gedaan of meer contactformulieren worden ingevuld of dat er meer brochures worden gedownload. Je bent zo continu bezig met het verbeteren van de gebruikerservaring.

Kaizen helpt je conversies te maximaliseren

Zodra de conversiedoelen in samenspraak met jou in kaart zijn gebracht, bekijken we of de structuur van je website duidelijk is en of alle belangrijke elementen op de juiste plekken terugkomen. Dit doen we niet alleen met het blote oog, maar we maken ook gebruik van data uit Google Analytics en tools voor mouse-tracking en heatmaps.

In Google Analytics kunnen we er onder meer achterkomen waar bezoekers vandaan komen of hoe lang ze op je website blijven, welke pagina’s ze het meest bezoeken en waar ze afhaken. Wij zijn ‘Google Analytics certified’, wat betekent dat wij met de juiste kennis en jarenlange ervaring deze data uitstekend kunnen analyseren voor jou.

Benieuwd hoe we het meeste uit jouw website kunnen halen?

Neem contact op

Haal meer conversie uit je website of webshop

Wil je meer conversies realiseren uit je website of webshop? Graag zetten we onze kennis en tools in om dit voor je onderneming of organisatie voor elkaar te krijgen! Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan nu contact met ons op.