Content marketing

Iedereen kan een stukje tekst schrijven, maar houd je daarbij ook rekening met verschillen tussen devices, doelgroepen en het platform waar je je tekst wilt plaatsen? Daar zijn wij voor! Kaizen is jouw content marketing expert.

Gratis analyse Neem contact op

Content marketing

Creatieve en effectieve content

Waarom wij effectief zijn? Creativiteit. Of het nu gaat om een aantal artikelen op basis van rauwe data, een uitgebreid artikel over een specifiek onderwerp of de benodigde content voor een fijne customer journey, wij weten jouw doelgroep te bereiken met aantrekkelijke content.

Ons team werkt nauw samen met onze SEO-mensen, zodat je tekst niet alleen lekker weg leest, maar ook goed vindbaar is binnen Google. We kunnen jouw content versterken door middel van video’s, foto’s en infographics. Zo kunnen we onze content strategie perfect aanpassen op jouw behoeften.

Echte resultaten

We hebben een groot netwerk van websites en blogs, waar wij kwalitatieve content kunnen plaatsen. Zo hebben wij over de jaren geleerd waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe je ze moet benaderen.

Uiteraard zijn wij gericht op resultaat, dus je kunt verwachten dat jouw content marketing wat gaat opbrengen. Daarom krijg je van ons maandelijks een rapport met de resultaten van jouw nieuwe content. Zo weet je waar je aan toe bent en waar we naar toe gaan.

We beginnen altijd met een uitgebreide intake waarbij we goed in kaart brengen wat je wilt, waar je heen wilt en waar jouw doelgroep zich bevindt.

Content marketing door Kaizen

Als het gaat om het verhaal van jouw brand vertalen naar effectieve content, hoef je bij ons niet te kiezen tussen creativiteit of strategie. We werken op basis van data, echte cijfers dus. Zo garanderen wij succes met onze content strategieën.


Op welke manier moet je je doelgroep benaderen? Wanneer publiceer je content? Wij helpen je met het maken van een content strategie. De basis van jouw succes. Met een goede strategie garanderen wij groei, zowel qua traffic als conversie.


Door onze expertise zal jouw content goed aansluiten bij jouw bedrijf. Of het nu gaat om een intro-tekst op jouw homepagina, of een video waarin we jouw verhaal presenteren, wij zorgen dat je de juiste aandacht van de juiste mensen krijgt.


Wij publiceren jouw content op de juiste plekken. Zo halen we het maximale eruit. We gaan voor social media, blogs of andere platformen. Hoe dan ook, Kaizen zorgt voor de engagement en conversie die jouw bedrijf naar het volgende niveau brengt.

Hoe effectieve content werkt

Door te beginnen met het uitlezen van data, formuleren we een effectieve strategie. Want alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient. Vervolgens moeten we natuurlijk wat met die data doen: gelukkig zijn wij creatief genoeg om er een aantrekkelijk verhaal van te maken. We zijn heel zeker van onze zaak, want we bewijzen het keer op keer. We zijn echte experts op het gebied van content marketing.

De combinatie van data, creatieve content en optimalisaties voor Google zorgen dat jij jij een strategie in handen hebt waar je zeker mee gaat winnen. Op de eerste plek door je frisse en doeltreffende content, maar ook zeker door het verhaal dat je wilt vertellen.

Aan de slag met content marketing

We beginnen met een uitgebreide intake zodat we het juiste verhaal overbrengen naar jouw doelgroep. Benieuwd hoe wij dit doen? Bel ons, of vul het onderstaande formulier in. Onze vrijblijvende marketing analyse is een goed startpunt voor het nieuwe hoofdstuk van jouw bedrijf!